02 Mei 2009

Dialog Drama Babak Lara


Lelaki : hey kau, yang sudah mula diam seribu bahasa kebelakangan ni? yang makin susut bicara dengan aku, yang makin pudar gelak tawa yang selalu, sudah lupe ke kau kat aku? makin hari makin jauh, makin mencari makin menjauh. kenapa? alam tak seindah dulu?

Perempuan : bukannya ape. alam masih indah. aku just sibuklah, aku banyak kerje, hp aku takde credit. manakan bulan lupakan bintang. btw, nanti aku dah top up nanti aku message k?

Lelaki : yelah. (kenapa dengan dia ni. dia tak perasan ke apa yang aku rasa? ah. kecewa lagi. sudahlah aku call dia susah nak angkat sejak kebelakangan ni. mana taknye aku tak rasa something. dia ada sorok sesuatu ke?)

Perempuan : dah lah, dah lah. kau janganlah risau, fikiran jangan melayang jauh. bukannye ade apa-apa.dah lah,  jomlah sambung masak.

Lelaki :   hurmm .  .  .  .  .  .  .  .  .  .   ( dia ni memang takde apa-apa ke atau sekadar nak menutup kecewa aku? dah lah. biarkan je lah. mungkin dia tak tahu apa yang aku rasa )

4 ulasan:

n lee berkata...

apa laki tuh rase?awk jelah terangkan:)

izzy. berkata...

hasil nukilan encik afandi ketika saya lagi sedang menggosok pakaian yang akan di bawa pulang ke serting.
maaf, ya :p

♥ sOFIa ♥ berkata...

eh maggiii
hehehe

makanan paling tidak boleh mambuat aku muak :P

Nadeeya Khair berkata...

wow. hampa je rasa.

rákan-rákan